Lekkermakertje

lekkermakertje
lek·ker·ma·ker·tje
zelfstandig naamwoord; het
1. vooraankondiging, voorpublicatie e.d. om het publiek lekker te maken
synoniem: teaser, voorproefje

Weet je niet welk boek je moet kopen? Lees dan eens de voorproefjes van verschillende boeken. Zo ontdek je welke boeken er goed bij je passen!

Van elk nieuw boek dat gemaakt wordt, maken we tegenwoordig een papieren versie en een e-book. (Slechts in een enkel geval verschijnt er geen e-book omdat we de rechten er niet voor hebben.) Naast deze twee versies – papier en digitaal – van een nieuwe titel wordt er door de bureauredactie ook een leesfragment gemaakt van elk nieuw boek.

Het leesfragment bestaat uit het omslag van het boek met daarna een korte inhoudstekst en auteursinformatie. Vervolgens kun je al een of enkele hoofdstukken lezen van het boek. Dit kun je vaak al lezen voordat het boek verschenen is! Elk leesfragment wordt als pdf en als epub gemaakt.

Voorproefjes per mail

Als je je op een van onze nieuwsbrieven  abonneert, krijg je regelmatig een leuke mail van ons waarin we vertellen over nieuwe boeken die gaan verschijnen of boeken die nét zijn verschenen. In deze nieuwsbrieven staan links naar voorproefjes van de besproken boeken.

Lees je graag spannende romans? Bekijk dan het voorproefje van Een speling van het lot van Joanna Rees. Het boek verschijnt op 2 juli!

Thrillerliefhebbers kunnen alvast een stukje lezen in het nieuwe boek van Ann Cleeves: Stille stem. Vanaf 9 juli kun je dit boek kopen en snel verder lezen.

Als je meer van romans houdt, dan is Later als we groot zijn van Christina Hopkinson het perfecte zomerboek voor jou. Het boek verschijnt pas op 13 augustus, maar je kunt nu alvast een voorproefje lezen.

Naar welk boek gaat jouw voorkeur uit deze zomer?

Nina Olfers

Een speling van het lot - Joanna ReesLater als we groot zijn - Christina Hopkinson

Advertenties

Een gedachte over “Lekkermakertje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s