‘I kill people for a living’

Het zijn niet mijn woorden hoor, maar die van Danielle Hermans.

Vandaag verschijnt het eerste deel Stille getuigen in haar nieuwe serie die we ‘CSI in de polder’ hebben genoemd.
Nadat Danielle al heel wat mensen heeft ‘omgelegd’ in haar vier historische thrillers, gaat het in deze nieuwe forensische serie om een dubbele moord waarbij de hoofden zijn verwisseld.

Enkele jaren gelegen ontmoette Danielle Reza Gerretsen werkzaam als forensisch antropoloog bij het NFI (Nederlands Forensische Instituut) voor het achterhalen van informatie voor een kort verhaal. Daarbij raakte Danielle helemaal gefascineerd door de verhalen en besloot een boekenserie op te zetten. Waarvan we dus gisteren het eerste exemplaar overhandigde; de eerste LIFE thriller van zes.

Fijn dat ik de PR doe voor dit boek, want het fascineert mij ook mateloos. Ik kijk net als Reza liever niet de series, maar een goede documentaire op Discovery boeit mij zeer. Ik had ook het geluk Reza te mogen ontmoeten tijdens De avond van het spannende boek en begrijp helemaal dat Danielle aan zijn lippen hangt. Ongelofelijk interessant allemaal.

Maar goed, gisteren hadden Steven, Juliette en ik dus afgesproken met Danielle om te proosten (met thee) op het boek. Net voordat wij hadden afgesproken belde De Telegraaf dat ze graag een interview willen doen en om 13.00 uur vanmiddag zit Danielle bij RTV Utrecht. Hopelijk komen jullie Danielle en het boek nog vaak tegen, dan heb ik mijn werk goed gedaan.

Wil je kans maken op het boek? Dat kan! Tel het aantal ‘uh’s’ van Danielle in dit filmpje… http://daniellehermans.nl/stille-getuigen/nfi-stille-getuigen

Saskia Hausel

Avond van het spannende boek danielle
Danielle en Reza op het podium tijdens De avond van het spannende boek

Stille getuigen-72dpi (2)
Het omslag

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s