Mag ik even binnen kijken?

Een kleine kennismaking met ons kantoor, waarbij je naast de collega’s, computers en bureaus ook heel veel boeken vindt. En natuurlijk niet te vergeten boeken, boeken en nog veel meer boeken. In ons gehele kantoor staan grote witte boekenkasten vol met al het moois wat er bij ons geproduceerd wordt. Wij zijn er inmiddels wel aan gewend, maar als er bezoek komt, kijken velen van hen hun ogen uit. Het ziet er namelijk ook wel echt indrukwekkend uit, al die boeken bij elkaar.

Ik geef jullie graag een kleine rondleiding.

Bij binnenkomst net voordat je bij de receptie naar binnen gaat, staat deze boekenkast vol met de boeken van A.W. Bruna Fictie, Orlando uitgevers, Uitgeverij Signatuur, Lev. en De Arbeiderspers en daarnaast staat nog een mooi rek met daarop de nieuwste boeken die we aanraden en meegeven aan onze bezoekers.

foto4

Aan de andere kant, richting onze kantine en grote vergaderzaal hangt de hele muur vol met de bestsellers van ons huis, mooi ingelijst in hele mooie opvallende lijsten. Een heel mooi geheel zo.

foto3

Bij ons op de afdeling is het helemaal raak met alle boeken op en rondom de bureaus, kasten en in de vensterbanken.

foto   foto1  foto2

En natuurlijk hebben we ook een groot prikbord met alle recensies en aandacht die we voor onze boeken krijgen in de tijdschriften en dagbladen. Erg leuk in inspirerend om te zien en regelmatig een blik op te werpen.
Dat politielint was overigens een leuke actie voor het nieuwe boek van Daniëlle Hermans – Stille getuigen, waarmee het boek extra opvallend in de boekhandel gepromoot kon worden.

Moodbord

Hopelijk hebben jullie zo een beetje een beeld gekregen van ons kantoor. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden en hoor graag hoe jullie de boeken thuis presenteren. Vol ornaat in de woonkamer of ergens boven in en kamertje of op zolder weggestopt?

Gea de Rie

Advertenties

5 gedachtes over “Mag ik even binnen kijken?

  1. Pingback: Moeilijke keuzes… | awbrunablog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s