Moeilijke keuzes…

heartNu mijn stage bij A.W.Bruna, Signatuur en Orlando er na ruim 9 maanden bijna op zit, vroeg Gea me of ik daar niet eens over kon bloggen. Hartstikke leuk natuurlijk, maar wel makkelijker gezegd dan gedaan!

Want moet ik nou vertellen over mijn werkzaamheden hier, bijvoorbeeld dat ik veel met journalisten, bloggers en auteurs gemaild en gebeld heb om allerlei leuke acties op te zetten en recensies te regelen (of gewoon om een beetje te kletsen over van alles en nog wat)? En dat ik daar ontzettend leuke contacten mee opgedaan en onderhouden heb? Over de lieve bedankmailtjes en -kaartjes die ik soms van lezers en prijswinnaars kreeg?

Of over de onuitputtelijke voorraad boeken die ik hier heb leren kennen en heb mogen lezen (lievelingetjes: De lijst van al mijn wensen, waar ik een superleuke blogtour voor heb mogen opzetten, De waarheid over Don Vito, waar ik tot vermoeiends toe hardop om heb zitten lachen, en Dominantie, die ik zo ontzettend spannend vond dat ik een paar keer bijna tegen een lantaarnpaal ben gelopen omdat ik niet kon stoppen met lezen…)?

Of misschien over de uitjes die ik heb meegemaakt, variërend van grote en kleine bedrijfsborrels tot boekpresentaties aan de gracht, en van bijzondere boekenevenementen tot dagelijks lunchen op het grasveld? Of moet ik dan ook nog de aanbiedingsdagen vermelden, waarin alle nieuwe titels voorbijkomen en je driftig je verlanglijstje aan het bijwerken bent?

Of toch meer over hoe leuk het was om bij dit bedrijf te werken (jullie hebben de fantastische ingelijste boeken gezien, toch? Wauw!) en iedereen te leren kennen, en hoe de ene collega echt nog leuker is dan de ander? Over het enthousiasme en de liefde die zij in hun werk en ‘hun’ boeken stoppen, en hoe inspirerend dat is?

Weet je, ik denk dat ik deze moeilijke keuze maar gewoon níet maak 😉

Julia Krasenberg

Advertenties

3 gedachtes over “Moeilijke keuzes…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s