Homeland, een boek om te verslinden

Homeland2

Velen zijn al razend enthousiast van de tv-serie Homeland. De serie was met zes awards in 2012 een van de grote winnaars van de Emmy’s, de meest prestigieuze Amerikaanse tv-prijzen. Dit najaar wordt het derde seizoen uitgezonden. En nu is er dan ook een prequel in boekvorm. Ik moet bekennen dat ik de serie niet gezien heb. Ja, af en toe een stukje als vriendlief wat aan het zappen was op tv, maar volgen kon ik het dan niet echt. Het boek sprak mij direct aan en heb ik als eerste van de velen tijdens mijn vakantie gelezen. Ik moest even inkomen in het verhaal van Carrie en alle informanten, spionnen en codenamen die erin naar voren kwamen. Maar wat een spannend verhaal en wat een vrouw is Carrie. Wauw! Daar wil ik wel meer van lezen/zien. En wat bof ik. Vandaag is mijn eerste werkdag na drie weken vakantie en laten er nu hele stapels dvd’s op mijn bureau liggen van deze serie van zowel deel 1 als deel 2. Die gaan direct mee naar huis om verslonden te worden deze week. 🙂

Natuurlijk wil ik jullie dit ook niet ontzeggen, en geef ik hierbij 5 exemplaren weg van het boek Homeland – Carries vlucht. Wat moet je hiervoor doen? Laat mij hieronder in een comment weten hoe lang jij er over hebt gedaan om de serie te verslinden? Heb je in één weekend alle afleveringen achter elkaar bekeken, of het toch iets netter gehouden en er elke avond eentje gekeken of heb je de serie gewoon op tv gevolgd en elke week weer vol spanning afgewacht? Ik ben heel benieuwd. Mocht je de serie nog niet gezien hebben, hoor ik ook graag waarom – en dan weet ik je nu alvast te vertellen, dat je na het lezen van dit boek de serie zeker wel wilt zien!

Gea

Advertenties

27 gedachtes over “Homeland, een boek om te verslinden

 1. Geen idee waarom ik de serie niet gezien heb/ gemist heb, het is duidelijk echt iets voor mij. Ik heb dus veel om in te gaan halen. Missvhien heb ik geluk en kan ik beginnen met het boek

 2. Ik heb pas onlangs over de serie gehoord. Ben een leek in tv en DVD toestanden. Kijk eigenlijk nooit. Toen ik hoorde dat er ook een boek kwam was ik natuurlijk geprikkeld. Heb er ondertussen twee afleveringen van gezien en vind ze kei goed. Als ik tussen het lezen door eens wat afleiding nodig heb gebruik ik een aflevering als toetje. Dus vanavond om mijn gedachten wat te verzetten is aflevering drie aan de beurt. Ik kijk ontzettend uit naar het boek omdat ik toch nog altijd liever lees. Ja, maak dus graag een kans.

 3. Ik heb de serie tot mijn spijt niet gezien, ik hoor er pas de laatste tijd veel over. En zo te horen allemaal heb ik heel wat gemist, gelukkig kun je hem kopen op dvd en blu-ray geloof ik. Het boek zal ook wel heel erg mooi zijn, daarom doe ik graag mee met de winactie.
  Groetjes irene

 4. Ik heb de serie nog niet gezien. Ik had eerlijk gezegd nog nooit over de serie gehoord tot deze week. Opeens zie ik overal op internet berichten verschijnen over zowel de serie als het boek. Zelf houd ik meer van lezen dan van tv kijken, dus ik hoop dat ik een exemplaar kan bemachtigen om, net als vele voor mij, deze serie te verslinden!

 5. hi Gea, zoals jij over Homeland praat.. dat doet mijn L A T schat ook. Ik heb er niets van meegekregen.. maar dit boek is in ieder geval een welkom geschenk voor mijn schatje.. en misschien dat ik na lezing zelf ook de serie ga volgen.. en dan gezellig samen. Ben benieuwd.

 6. Ik heb de serie/dvd niet gezien. Ik weet ook niet waarom. Misschien te mooi weer om tv te kijken of iets anders op een andere zender, ik weet het niet. Daarom zou ik het boek wel willen winnen, dan kan ik het lezen en word ik misschien ook wel besmet met het Homeland virus

 7. Ik heb de afleveringen week na week vol spanning bekeken.Een echte “Super leuke TOP-SERIE” wie niet gekeken heeft ,heeft de beste serie van de laatste jaren gemist.Ik doe enorm graag mee om een boek van “Homeland -Carries vlucht” te winnen

 8. Ik moet bekennen dat ik de serie nog niet gezien heb. Maar ik heb sinds dit boek uit is er errug veel over gehoord. Aangezien ik binnenkort twee weken thuis zit (keelamandelen verwijderen) staat het boven aan mijn lijstje om de serie te zien… En twee seizoenen, das met een dag of 3 wel gezien, elke aflevering van voor naar achter en totaal geanalyseerd of course.

   • Hallo Gea,
    ik zie zojuist het bericht pas. Wat ontzettend leuk. Ik heb een mail gestuurd met mijn adres. Alvast heel erg bedankt!!

 9. Het eerste seizoen hebben we op TV gekeken. Vervelend dat je dan weer een hele week moest wachten tot je verder mocht kijken.
  Seizoen 2 hebben we dan ook in een weekend op DVD verslonden! De boeken he ik gemist, maar die wil ik ook wel heel graag lezen!

 10. Ik dacht al dat ik me moest schamen, maar nu ik de andere reacties lees…. Mij ontgaat nogal veel van wat er op tv gebeurt. Ik was dus ook niet op de hoogte van het bestaan van deze serie.

 11. Dank jullie wel voor de leuke reacties! Nog even voor de duidelijkheid – het boek Homeland, Carries vlucht is niet de serie in boekvorm, maar een eenmalig boek over Carrie, over haar leven vóór de Brody-zaak waar het in de tv-serie om gaat. Dus eigenlijk het verhaal van Carrie wat voorafgaat aan de serie. Maar dan nu de winnaars: Kim, Edwin Looye, Jacques, Tanneke, Alinda Bikker-Kooyman.
  Van harte gefeliciteerd! Stuur jullie adresgegevens naar prijsvraag@awbruna.nl en dan komt het boek snel jullie kant op! Uiteraard horen we natuurlijk graag hier en/of op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/AWBrunaUitgevers graag wat jullie ervan vinden.
  Groet, Gea

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s