We will beat Donna Tartt

Afgelopen zondagochtend om 11.00 uur stond ik op Schiphol. Dit maal om Sarah Dunant op te halen voor haar auteursbezoek aan Nederland om haar boek Schoonheid en schande te promoten. Ik ben altijd weer bang dat ik mensen niet herken of misloop. Na 15 minuten nog geen Sarah uit de gate. Ok, maar weer bellen dan . ‘Nee, ik sta niet bij uitgang 2 maar bij uitgang 1’. Dat ligt gelukkig naast elkaar, dus we hadden elkaar snel gevonden. Voor de High Tea van die middag had ik een koffer vol met boeken mee en Sarah keek met veel ongeloof naar mijn koffer naast haar kleine koffertje: ‘Where are you going?’. Het ijs was meteen gebroken.

foto 2

Voor de fans van Sarah Dunant hadden we een High Tea georganiseerd in het Collega Hotel in Amsterdam. Er waren 15 vrouwen en 15 vragen voor Sarah. Sarah vertelde honderduit en iedereen hing werkelijk aan haar lippen. Ik heb me al vaker verbaasd over de vertelkwaliteit van auteurs, maar Sarah voerde er haast een heel toneelstuk bij op.

Maandag en dinsdag stonden voornamelijk in het teken van interviews, maar omdat er iets was uitgevallen, ben ik zo gaan schuiven en konden we een bliksembezoek aan de renaissance in het Rijksmuseum maken. Sarah genoot er duidelijk van en is nu al weer bezig om samen met haar man een bezoek te plannen aan Amsterdam.

foto 12

Dinsdagavond was Sarah te gast bij boekhandel Boek en Koek. In een volle boekwinkel deed Sarah weer haar verhaal en de volgende dag had ik van verschillende mensen mails ontvangen, ze waren helemaal onder de indruk van Sarah.

1292175_650516664982801_793406923_o[1]

Mocht je het nu allemaal gemist hebben door het promotiegeweld van Donna Tartt deze week, dit boek is absoluut de moeite waard om te lezen als je van historische romans houdt, daarom geven we drie gesigneerde exemplaren weg, dan kunnen jullie het zelf beoordelen. Reageer hieronder en ik zal snel laten weten wie de gelukkigen zijn.

handtekening

 

Sarah over haar boek:

Interview met nu.nl:
http://www.nu.nl/boek/3584697/de-borgias-staan-vooral-synoniem-macht.html

Saskia Hausel

Advertenties

10 gedachtes over “We will beat Donna Tartt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s