Ontmoet je favoriete schrijver!

Schrijvers op tourneeDe afgelopen weken zijn omgevlogen: er liepen veel projecten tegelijkertijd (onder andere de nieuwe boeken van John Grisham, Deon Meyer en David Baldacci) en een aantal projecten hadden haast. Inmiddels is de drukke periode gelukkig weer enigszins overgewaaid, dus ik kan me nu richten op de projecten en werkzaamheden waaraan ik de afgelopen weken niet ben toegekomen. (Zoals het schrijven van een blog!)

Geen tijd, maar toch geen ‘nee’ zeggen

Tijdens een drukke periode is het vooral belangrijk om overzicht te houden en om prioriteiten te stellen. Ik zeg niet graag ‘nee’ als iemand mij vraagt om iets extra’s te doen, zelfs als mijn dagen al overvol zitten met (spoed)projecten, dus ook als het eigenlijk niet kan, zeg ik ‘ja’ tegen extra werk. Dat extra werk moet nu eenmaal ook gedaan worden, dus op zulke momenten is mijn motto: ik ben toch al druk bezig, drukker kan haast niet, dus dit project kan er ook nog wel bij…

Een van de extra projecten waaraan ik gewerkt heb, is een gratis boekje dat eind oktober in de boekhandel verkrijgbaar is. Het boekje bevat informatie over de speciale marketingactie Schrijvers op tournee.

Schrijvers op tournee

Op 1 en 2 november reizen er diverse schrijvers door het land om boekhandels te bezoeken. Zo kan iedereen zijn of haar favoriete auteur ontmoeten óf je kan nieuwe auteurs ontdekken! Het Schrijvers op tournee-boekje is gevuld met leesfragmenten, columns, acties en kortingsbonnen. Zorg er dus voor dat je het boekje eind oktober in je bezit krijgt via je boekhandel!

Wil je op de hoogte blijven van alles rondom Schrijver sop tournee? Like dan de Facebook-pagina van Schrijvers op tournee zodat je het laatste nieuws kunt volgen over deze leuke actie!

Nina

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s