John Grisham verovert Amsterdam Zuid

De erfgenaam, de 25e thriller van John Grisham, verschijnt wereldwijd op 22 oktober in een eenmalige nieuwe vormgeving. Al 25 jaar de succesvolste thrillerschrijver ter wereld heeft voor het eerst een vervolg geschreven op een van zijn eerdere bestsellers en tevens zijn debuut De jury (A Time to Kill). Vanaf deze week start een grote campagne op NS-station Amsterdam Zuid.

Voor het eerst zal de marketingcampagne alleen maar online zijn. Waar we normaal gesproken vele advertenties plaatsen in dagbladen en tijdschriften stappen we over op online en interactief.

stationA_72dpi   BXHvhk5CIAEpg4I  AWbruna-Grisham-Abri-afficheDEF-liggend2-72

Vandaag start er een grote interactieve campagne op NS-station Amsterdam Zuid. Het hart van zakelijk Amsterdam staat een hele week in het teken van de nieuwe legal thriller van John Grisham. Naast de abricampagne zal er een speciaal Grisham promotieteam samples uitdelen met een fragment uit het nieuwe boek. Ook de AKO op het station staat in het teken van De erfgenaam, zo draagt al het personeel speciaal gemaakte Grisham t-shirts en hangen er mooie posters in en om de winkel.

Later dit jaar, richting de feestdagen, starten we ook nog een online campagne. We hebben een video laten maken. Een ‘pre-roll’ zoals ze dat ook wel noemen. Een kort filmpje die getoond wordt voor andere filmpjes en uitzendingen op bijvoorbeeld YouTube en Uitzendinggemist.nl. Wat echt een ontzettend leuk filmpje is geworden waarin veel werk is verzet, er is speciaal ‘spannend’ pakpapier ontworpen, er is veel gefotografeerd vooraf en alles heeft een ontzettend stoere uitstraling gekregen.

We zijn heel benieuwd wat deze campagne gaat doen. Het is weer eens iets anders dan anders en in deze tijd is het ook nodig om eens ‘out-the-box’ te denken en te doen met de tijd mee te gaan en vooral ook te durven.

Gea

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s