Alles voor de thrillerliefhebber

Gisteren vond het Nederlands Thrillerfestival plaats in het Stadstheater in Zoetermeer. En, wij als thrilleruitgeverij waren daar uiteraard ook bij aanwezig. Donderdag hadden we de auto van Marieke al helemaal afgeladen met de nieuwste boeken, gratis boekjes om te uit te delen, en ook wat oude voorraad die we voor een leuk prijsje konden verkopen. Wij waren er al rond 11.45 uur, het festival zou vanaf 13.00 uur van start gaan, dus wij dachten tijd genoeg te hebben om alles klaar te zetten. Echter voordat wij goed en wel geïnstalleerd waren, liepen de eerste mensen al rond en waren overal al aan het snuffelen.

Het leuke aan dit thrillerfestival is, dat er naast boeken nog veel meer was. Zo stond bijvoorbeeld de KRO er ook, met hun detective-series en kon je exclusieve afleveringen van PENOZA bekijken. Ook Lumière Crime was aanwezig met al hun films en series. Zo kon de thrillerliefhebber echt zijn hart ophalen en zich tegoed doen aan alles wat hem lief is. Zo kon je je favoriete schrijver ontmoeten, of ze zelfs zo tegen het lijf lopen, want ze liepen ook gewoon gezellig langs de stands en in de zaal, je kon naar voorstellingen gaan en natuurlijk was er de Crimezone Thriller Award uitreiking.

Erg leuk was ook dat we overal onze John Grisham t-shirts terug zagen die de mensen aan hadden. De nieuwe boeken die we mee hadden genomen werden niet zo heel veel verkocht, maar onze ramsj-bakken waren wel degelijk in trek. Tja, een boek voor € 3,- kun je natuurlijk ook niet laten liggen.

Rond 16.00 uur werd het al een stuk rustiger en konden we de overgebleven spullen weer inpakken en naar de auto brengen. Om weer op tijd klaar te zitten voor de Crimezone Thriller Award uitreiking. Helaas geen prijzen voor ons dit keer, maar we feliciteren de winnaars hierbij van harte! Arjen Lubach won de Debuutprijs, Karin Slaughter won in de categorie Buitenland, Corine Hartman in de categorie Nederland en Charles Den Tex ging er met de oeuvreprijs vandoor. Al met al een gezellige middag voor de thrillerliefhebber.

BXlMZ9UCAAAuhUx.jpg large  1006295_619441211436115_595544497_n  BXldFXbCUAA4WNV.jpg large

Gea

Een gedachte over “Alles voor de thrillerliefhebber

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s