Jarig op kantoor

foto

Vanmorgen vroeg kwam ik hier aan op kantoor. Alles was nog donker, er was nog helemaal niemand. Niet zo gek natuurlijk als je je beseft dat het nog maar 7.00 uur was. Toen ik bij mijn bureau kwam, werd het gelukkig toch al wat feestelijker, want collega Nina had de slingers al opgehangen. Ik was namelijk dit weekend jarig en ook op kantoor is er dan altijd feest.

Het weekend had ik mijn verjaardag thuis al gevierd met vrienden en familie. Die dag ervoor was ik al actief geweest om allemaal taarten te bakken. En dat is rond de feestdagen nog best lastig, want iedereen heeft vaak al zoveel gegeten dat ze dan het gebakje even overslaan en dan blijf je zelf met al het eten zitten. Dat viel nu gelukkig best mee, iedereen nam wel iets en zo bleef de schade beperkt.

Ook op kantoor trakteren we altijd, dus had ik lekkers van thuis meegenomen om hier bij de koffiemachines neer te zetten op alle verdiepingen, zodat iedereen er van kon genieten. Echter zijn op het moment bijna alle collega’s met vakantie, wat wel weer extra veel lekkers betekent voor de harde werkers die er wel zijn!

Met al deze feesten en partijen heb ik helaas weinig tijd gehad om te lezen, en er ligt nog zoveel moois op mij te wachten. In het nieuwe jaar ga ik dus extra leesmomentjes inlassen om de schade zoveel mogelijk in te halen. Voor nu neem ik nog even een heerlijk chocolaatje en geniet ik nog even van het moment jarig te zijn op kantoor.

En uiteraard wens ik jullie allemaal een heel mooie oudejaarsavond, neem fijn een extra oliebol, geniet en in het nieuwe jaar allemaal een extra boek kopen om de boekhandel te steunen en de voorliefde voor boeken door te geven.

x. Gea

Image

Advertenties

4 gedachtes over “Jarig op kantoor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s