Vers voor de pers

foto

Gisteren was er weer Vers voor de pers, een jaarlijks terugkerend evenement waar boekenvakkers en pers elkaar ontmoeten. Net als vorig jaar vond het plaats in de Openbare Bibliotheek in Amsterdam, waar uitgeverijen staan met een standje, meer een statafel, met de nieuwste boeken of wat met wat nog gaat komen. Auteurs gaven presentaties en wij praten de blaren op onze tong tegen de pers om onze mooie boeken te promoten. En het is zo leuk om alle mensen te ontmoeten waar de bijna dagelijks mee mailt. Natuurlijk heb ik het over mijn favoriet van het voorjaar gehad. Ik ben Pelgrim, waar ik eerder een blog over heb geschreven dat ik dé thriller van 2014 aan het lezen ben. Gelukkig hoor ik nu goede geluiden om me heen van mensen die het met mij eens zijn en heb ik de eerste recensies al ontvangen met allemaal 5 sterren. Wij hopen met zijn allen dat het onze bestseller wordt.

Op Vers voor de pers werd ook bekend gemaakt dat Dan Brown het meest had verkocht vorig jaar en voor wie het leuk vindt om te zien, hier is de top 100:

Daarvan hoop ik natuurlijk wel dat volgend jaar Ik ben Pelgrim hoge ogen heeft gescoord en zal eindigen in dergelijke lijstjes.

Ik ben pelgrim_omslag.indd

Saskia Hausel

3 gedachtes over “Vers voor de pers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s