Boekpresentatie van forensisch expert Carina van Leeuwen

Gisteren was de boekpresentatie van Carina van Leeuwen. Deze forensisch expert en inspecteur heeft voor hetere vuren gestaan en bleef ook tot vlak voor de opkomst koelbloedig. Maar bij opkomst sloegen ineens de zenuwen toe. Gelukkig had ze dat van tevoren ook bedacht en gaf ons daarom een masterclass ‘Hoe pleeg je de perfecte moord?’ ‘Daar ben ik namelijk goed in, daar weet ik jullie alles over te vertellen’ grapte Carina. Ik vind het knap, het lijkt me zwaar werk emotioneel gezien, maar Carina blijft haar humor houden.

Tijdens de voorbereiding werd ik ineens tot technicus gebombardeerd. Carina had namelijk een hele leuke opkomst bedacht met een muziekje en tada daar zou dan ineens het omslag verschijnen. En daar krijg ik dan weer de zenuwen van, want stel ik druk op de verkeerde knop dan laat ik de hele boekpresentatie in de soep lopen. Gelukkig, ik kan jullie melden het is goed gegaan.

voorbereiding
De voorbereiding

Carina heeft twee eerste exemplaren uitgedeeld. Een aan Marja Duin vanwege de weddenschap die zij hadden afgesloten voor dit boek. Het boek is er gekomen, zo niet was de tegenprestatie eigenlijk helemaal niet afgesproken realiseerde Marja zich later. Het was volgens Marja al snel duidelijk, dit boek ging er komen. Dat had Van Leeuwen al helemaal bedacht. Het andere exemplaar was voor Bert Muns, werkzaam geweest bij de politie Amsterdam en aardig wat politieromans op zijn naam en Bert heeft Carina op weg geholpen. Voor hem het ‘tweede eerste exemplaar’.

boek en bloemen
Bert, Carina en Marja

En daarna was het signeren geblazen, wat een rij! In plaats van rechercheur ineens auteur.
De rij

Met Not just any book organiseerde we een blogtournee. Volgende week nog de hele week te volgen, met iedere dag een vraag voor Carina.

Ben je nu ook benieuwd naar de masterclass, dan kun je deze volgen bij boekhandel Paagman op dinsdag 28 januari. En dan weet jij straks ook hoe je de perfecte moord moet plegen.

Saskia Hausel

Advertenties

3 gedachtes over “Boekpresentatie van forensisch expert Carina van Leeuwen

 1. Leuk blog, Sas.

  Groet,
  Susan

  Susan Sandérus
  acquirerend redacteur fictie / commissioning editor fiction
  A.W. Bruna Fictie

  De Arbeiderspers | A.W. Bruna uitgevers
  Frans Lisztplantsoen 200, 3533 JG Utrecht
  Postbus 40203, 3504 AA Utrecht
  Tel. (+31) (0)30-2470433
  http://www.awbruna.nl
  Twitter: @susansanderus

  NU IN DE BOEKHANDEL:
  [cid:image001.jpg@01CF15E9.0F776580]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s