Pilgrim is coming

Vandaag kregen we twee Engelse ‘free limited edition book proofs’ binnen. We krijgen wel vaker Engelse vooruitexemplaren, maar niet eerder waren ze zo bijzonder. Ze voelen lekker (dat heet soft touch laminaat. Ik ben fan!), zien er geweldig uit en bevatten een persoonlijke brief van de auteur.
foto 3foto 2

Over zijn personage schrijft hij: ‘I like him, as a person, very much – which is just as well as I had to spend several years, many hours a day, sitting alone in a room with him.’
Die opmerking neemt me enorm voor Terry Hayes in. Zo jammer dat ik het boek al gelezen heb! Voor wie nog ‘mag’: veel leesplezier en zorg dat je weinig afspraken hebt als je eenmaal in het boek begint.

Wij hadden trouwens ‘gewone’ vooruitexemplaren (helemaal op!) Die zijn verstuurd naar journalisten en boekhandelaren. Maar ook naar een aantal lezers en bloggers. Op de dag van verschijnen begint de blogtournee waarvoor we eerder op dit blog een oproep deden.

PELGRIM KOMT ERAAN.  11 -02-2014

Monique Krijnen

3 gedachtes over “Pilgrim is coming

  1. Ik ben Pelgrim is een knappe pil waarvan het verhaal je, eenmaal begonnen, niet meer loslaat. Het is filmisch, het verzand niet en blijft in die mate spannend dat je door wil lezen. Een echte thriller is het niet. Een vrouwenthriller in feite ook niet. Het is echter wel een groot avontuur. Met een moord hier en daar, maar ook de geheim agent die de wereld moet redden. Dermate fascinerend dat ik het boek in een paar dagen uitgelezen heb.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s