Boekenweek!

boekenweektips

Heerlijk, het is weer boekenweek. Traditioneel staat dan vooral literatuur in de belangstelling, maar ha! Onze thriller Ik ben Pelgrim krijgt deze week ook heel veel aandacht en is gestegen in de Bestseller 60 naar plek 16.

Gisteren zag ik dit filmpje van de filiaalmanager van AKO op Amsterdam CS. Pelgrim is zijn boekenweektip, hij is enorm positief (en zegt wel drie keer in dertig seconden hoe fantastisch hij het boek vindt, echt heel enthousiast dus! ), leuk om even te zien. En vanochtend kreeg ik een prachtige recensie binnen van recensent (en thrillerschrijfster) Anita Terpstra uit de Leeuwarder Courant: ‘Het boek telt 735 bladzijden en dat is er niet één te veel. Nergens boet het aan vertelkracht in, ondanks de grote hoeveelheid details.’

Ik ga zaterdag naar mijn boekhandel om een boek uit te zoeken. Zijn jullie al geweest? Wat hebben jullie gekocht? Ik ben erg benieuwd.

Als je nog niet bent geweest geef ik je graag twee tips (naast Pelgrim natuurlijk): Wat dood is van Belinda Bauer (zie ook deze prachtige recensie van Marleen Janssen. Ze geeft een 9,5) en Sluit mijn ogen van Sophie McKenzie. Onze prereaders-actie voor deze aangrijpende psychologische thriller heeft veel positieve reacties opgeleverd, bijvoorbeeld deze blog van Maryse op De Scriptor.

Fijne boekenweek!

Monique

PS Op diverse treinstations in het land hangen posters van Ik ben Pelgrim. Zie je er eentje? Ik zou het leuk vinden als je er een foto van maakt en naar me mailt: monique.krijnen@awbruna.nl of twittert: @awbruna

3 gedachtes over “Boekenweek!

  1. Ik kom tegenwoordig niet heel veel meer op stations, maar ik zal erop letten! Supergaaf dat Ik ben Pelgrim het zo goed doet. De eerste keer dat ik het boek fysiek zag, schrok ik wel hoor. Wat een pil!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s