Ik ga op vakantie en lees…

Processed with Moldiv

Heerlijk, bijna drie weken vrij. Ik ga met de boot naar Zeeland, dus hopelijk blijft het een beetje mooi weer! Maar… mijn ‘werk’ gaat mee op vakantie. De brochures van de najaarsaanbieding zijn inmiddels verspreid, maar ik heb nog niet alles gelezen. Goed moment om op vakantie te gaan dus.

Het liefst lees ik een ‘echt’ boek, maar nu staat mijn e-reader vol met drukproeven uit die najaarsaanbieding. Ik kijk vooral uit naar:

Duister oord – Steve Mosby
Wat kan Mosby schrijven. Niet voor watjes, zijn boeken zijn vaak ronduit eng. Dat worden een paar spannende uren op de boot.

De reputaties – Juan Gabriel Vasquez (Uitgeverij Signatuur)
Met zijn vorige boek Het geluid van vallende dingen won Vasquez de belangrijke IMPAC Dublin Literary Award Ik kijk uit naar dit nieuwe verhaal.

Processed with Moldiv

Laat mijn hand niet los – Michel Bussi (Uitgeverij Signatuur)
Tijdens de aanbiedingsvergadering was de uitgever zo enthousiast over dit boek dat een aantal collega’s het boek meteen hebben gelezen. En die zijn óók allemaal enthousiast. Dus ik ben heel benieuwd!

Een heleboel boeken uit de aanbieding heb ik al wel gelezen, bijvoorbeeld De kooi van Josh Malerman waar mijn collega Susan al eerder over blogde. Onthoud die titel als je van ongewone en spannende thrillers houdt!

En wat nemen jullie mee op vakantie? Een e-reader of een lekkere stapel boeken?

Monique Krijnen

6 gedachtes over “Ik ga op vakantie en lees…

  1. Ik heb geen e-reader dus lekker een stapel boeken, wel een ipad maar dat leest toch anders dan het “papieren” gevoel. Gemiddeld toch wel 5 voor een 3-weekse vakantie, heerlijk genieten!. Duister oord van Steve Mosby; ik kijk er naar uit!

  2. Mijn e-reader gaat altijd met mij mee, dus ook op vakantie. In augustus wil ik ook een paar boeken van mijn stapel lezen, waaronder Lolita van Nabokov dus die gaat ook mee in de koffer!
    Fijne vakantie gewenst en dat je werk mee gaat op vakantie lijkt mij geen straf 😉

  3. Ik ben net op vakantie geweest, ik had mijn e-reader mee met daarop een aantal recensie-exemplaren en een papieren boek, een columnbundel, heerlijk ter afwisseling.

    Fijne vakantie!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s