Babette van Veen lanceert Hartenvrouw

Een boek, een EP en een theatertour, Babette van Veen heeft het er maar druk mee. En dan te bedenken dat de aanleiding allemaal zit in haar scheiding, nu vier jaar geleden. Dat er zo veel moois voort kan komen uit zo’n moeilijke periode. En dat is nu nét waar haar boek over gaat! Afgelopen donderdag werd het boek gelanceerd op een prachtig landgoed in Soest, omgeven door groen en met een heerlijk zonnetje in de lucht.

hartenvrouw

Dit is hem dan: Hartenvrouw. Over mooie dingen die ontstaan in moeilijke tijden. In het geval van Babette ging het over haar scheiding, maar het boek is ook voor mensen die hun leven weer op de rit willen krijgen na een overlijden of bijvoorbeeld een ontslag. Babette is eerlijk en vertelt openhartig over wat zij op haar weg tegen kwam.

De gasten op de boekpresentatie werden per paardentram naar het landgoed gebracht. Wat wil je nog meer in zo’n mooie omgeving?

paardenkoets

Babette zong een paar nummers van haar nieuwe EP. Stond overigens dit weekend heel hoog in de lijst met meest gedownloade albums op iTunes!

babette

Babette was te gast bij RTL Boulevard waar ze ook een stukje zong van een van de mooiste nummers op haar nieuwe EP: ‘Ik loop’. Klik hier om het nummer te beluisteren.

Esther Sterken

P.s. Wil je een gesigneerd exemplaar van haar boek? Ze zijn te koop in de shop van Landgoed de Paltz. Voor meer informatie: http://www.hermanvanveen.com/webshop/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s