Carina van Leeuwen op haar best

Processed with Moldiv

Geef Carina een podium en ze is op haar best. Gisteren was de boekpresentatie van haar tweede boek Koud spoor die vanaf vandaag in de winkels ligt. Carina nam ons nog even mee naar wat er allemaal was gebeurd sinds vorig jaar haar eerste boek Vuurproef was verschenen en dat is niet mis. En ze blijft maar enthousiast vertellen dat ze deze uit de hand gelopen weddenschap steeds leuker gaat vinden. Nou Carina dat is wederzijds, want met deze tweede thriller heb je iets fantastisch neergezet. En dat naast haar fulltime baan als forensisch rechercheur bij de politie, ik vind het knap.

Het was weer gezellig druk in ons souterrain met vrienden, bekenden en collega’s van de politie. En deze collega’s zijn al net zo enthousiast, een in het bijzonder en zij kreeg dan ook het eerste exemplaar uitgereikt. Deze gedragstherapeut heeft Carina geholpen en zo wordt haar thriller met deze input, naast alle forensische wetenswaardigheden, nog echter.

foto 5carina5

Vorig jaar heeft Carina een tour gedaan langs boekhandels om haar Masterclass Hoe pleeg ik de perfecte moord? te geven en nu heeft ze een Materclass deel twee voorbereid. We gaan weer een stapje verder de forensische wereld in. Op dinsdag 10 februari is Carina te zien bij Boekhandel Veenerick in Roelofarendsveen, opgeven kan binennkort via de website: http://www.blz.nl/veenerick. Op donderdag 26 februari bij Paagman (http://www.paagman.nl/) in Den Haag en in maart in de boekenweek bij de Drvkkerij in Middelburg (http://www.de-drvkkery.nl/). Alle lezingen staan straks op de website van Carina, want dat is haar tweede hobby geworden. Neem een kijkje zou ik zeggen, ze is dol op bezoekers: http://www.carinavanleeuwen.com/

Ik heb weer genoten van de verhalen van Carina, ik hoop jullie ook binnenkort.

carina62015-01-22Kl Boekpresentatie - Met Saskia Hausel DSCN5126

Saskia Hausel

Advertenties

Een gedachte over “Carina van Leeuwen op haar best

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s